söndag 25 oktober 2009

Köttbullar,lek,mys och feber

Skriver igen..
I torsdags så hämtade vi mina barnbarn,Theodor,6 på fritids - han flög i min famn,härligt,och sen My,4,på dagis..så glad - roligt,och sonen,9,gick till skolan och väntade med en kompis när vi hämtade dem.
HÄRLIGT. Höstlov för dem..nästa vecka.
Vi åt hemlagade köttbullar,sås,kokt potatis hemma,mums,och frukt efter. Sen lekte barnen och vi diskade,innan vi hade FREDAGSMYS i soffan med popcorn,chips,lite godis och kaffe till oss,ja ett glas vin med.

Sen sov de här med tösen när hon arbetat klart,kul.

Lördagen började 07.00 -pojkarna uppe,sen liltjejen..gick upp 08.00 och började med duscha och klä,sambon satte på kaffe och så mysig frukost tillsammans..härligt..min dotter SOV,fick det,till 11.
Men sen blev vår son trött,sov,hängig,varm..låg hela dagen sen..plutten,och tempen var 38.9 g..sov,varm,åt inte..
Tösen och barnen åkte sen,vi hemma,hade bestämt BIO med sonen idag - men det får vi ta när han mår bättre.

Åt bara panpizza,sen var vi tillsammans mest,sonen sov,kräktes slem och galla och vi såg på tv,tog det bara luuugnt.
Körslaget på tv var roligt.

Idag vakande sonen 06.15,kunde inte sova mer,och upp..vi upp efter ett tag med..och vi satte oss i soffan och såg en mysig JULFILM som gick då..komedi..sen kaffe efter,och sonen sov mer sen blev han lite bättre..hörs direkt på honom,han ville ha en rostad,åt den och sen spelade ishockeyspel..härligt..han börjar bli sig själv..igen..man mår ju dåligt när ens barn mår så och man mår bra när ens barn mår bra.

Idag ska vi se om allihopa kan komma hem till oss på kaffe..då han ju hade feber igår.

2 kommentarer:

  1. Hoppas Oliver blir bättre snart! Vi syns sen. Kramar.

    SvaraRadera
  2. Hoppas Oliver mår bättre snart. Hälsar honom från oss.

    Här vaknade vi lite efter 8... Alex har kommit in till vår säng hela tiden nu mitt i natten... förr var han duktig o sova hela nätter i hans säng men det var innan flytten... Vi försöker säga till honom att han får komma in när det är morgon då kan vi ha det mysigt... för när han sover med oss ibland springer han i sömnen där han ligger och det är inte roligt, även med en sån stor säng som vi har...

    Iaf är det en solig morgon, hoppas det fortsätter. :O)

    Kramis, Heddan

    SvaraRadera